Vertaling ingrediënten

Veel ingrediënten die je tegenkomt in Amerikaanse recepten laten zich redelijk makkelijk vertalen. Maar soms stuit je op een term die iets minder voor de hand ligt. Hieronder vind je een lijst met de Nederlandse termen van veel voorkomende ingrediënten.

All-Purpose FlourPatentbloem
Baking PowderBakpoeder
Baking Soda Zuiveringszout
Bay LeafLaurierblad
Bisquick Kant en klare baxmix
ButtermilkKarnemelk
Caster SugarBasterdsuiker
Condensed Milk Gecondenseerde melk
Confectioners’ SugarPoedersuiker
Cool WhipSlagroomvervanger
CornmealMaismeel
CornstarchMaizena
CreamSlagroom
Cream Of TartarWijnsteenbakpoeder
CriscoBakvet
Double Cream Zeer Dikke Room
Evaporated Milk Koffiemelk
Golden SyrupRietsuikerstroop
Granulated SugarKristalsuiker
Ground BeefRundergehakt
Half And Half Mengsel van half slagroom / half melk
Heavy CreamSlagroom
HorseradishMierikswortel
Icing SugarPoedersuiker
Kosher Salt Grof zout
Maple SyrupAhoornsiroop
MolassesSuikerrietmelasse
Powdered SugarPoedersuiker
Puff PastryBladerdeeg
ShorteningBakvet
StockFond
Vegetable OilZonnebloemolie
Whole Milk Volle Melk