

130 gr boter | |
150 gr bruine basterdsuiker | |
100 gr suiker | |
2 eieren | |
170 gr pindakaas met stukjes | |
200 gr melk chocolade | |
230 gr havermout | |
150 gr rozijnen | |
1½ tl baking soda | |
Bakpapier |
1. | Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed 2 bakblikken met bakpapier. |
2. | Smelt de boter in een pan. Roer de suikers, eieren en de pindakaas er doorheen tot een gladde massa. |
3. | Hak de chocolade grof en schep deze samen met de havermout, rozijnen en baking soda het door het beslag. |
4. | Rol van het beslag 18 balletjes en leg ze op de bakplaten, met genoeg ruimte ertussen zodat de koekjes kunnen uitlopen. Bak de koekjes 15 minuten in de oven tot de randen goudbruin beginnen te kleuren. |
5. | Schep de koekjes na een paar minuten op een rooster om verder af te laten koelen. |
Laat een reactie achter