

70 gr walnoten | |
100 gr pure chocolade | |
120 gr bloem | |
1 tl baking soda | |
½ tl zout | |
120 gr boter | |
100 gr suiker | |
80 gr bruine basterdsuiker | |
1 ei | |
½ tl vanille extract | |
100 gr havermout | |
50 gr rozijnen | |
Bakpapier |
1. | Verwarm de oven voor op 180 graden. Hak de walnoten en chocolade fijn. |
2. | Meng de bloem, baking soda en zout in een kom. |
3. | Mix in een andere kom de boter met de suikers goed door elkaar. Voeg het ei en de vanille extract toe en weer kort door. Voeg als alles goed gemengd is het bloemmengsel ook beetje bij beetje toe. |
4. | Schep de chocolade, havermout, walnoten en rozijnen door het deeg. |
5. | Draai 12 ballen van het beslag en leg deze met voldoende tussenruimte op twee met bakpapier beklede bakplaten. Bak 15 minuten in de oven tot de koeken klaar zijn. Laat kort afkoelen op de bakplaat en daarna op een rooster. |
Laat een reactie achter