

1 ei | |
100 gr boter | |
200 gr suiker | |
150 ml karnemelk | |
½ tl vanille extract | |
200 gr bloem | |
50 gr cacoa | |
1 tl baking soda | |
Snufje zout | |
Voor de vulling: | |
150 gr boter | |
250 gr poedersuiker | |
250 gr marshmallow fluff | |
Bakpapier |
1. | Verwarm de oven op 180 graden. Mix in een kom het ei met de boter en de suiker tot alles goed gemengd is. Mix vervolgens de melk, vanille extract, bloem, coacao, zuiveringszout en zout er doorheen. Mix nog een paar minuten op hoge snelheid door. |
2. | Bekleed twee bakplaten met bakpapier en schep hier 20 hoopjes deeg op, ter grootte van een flinke eetlepel. Laat tussen de hoopjes beslag voldoende tussenruimte, want ze lopen nog uit. Bak de cakejes in ongeveer 10 minuten gaat in de oven. Laat ze vervolgens helemaal afkoelen. |
3. | Maak ondertussen de vulling door alle ingrediënten goed door elkaar te mixen. Zet de vulling in de koelkast tot de cakejes afgekoeld zijn. |
4. | Smeer de helft van de cakejes in met een dikke laag vulling, plak hier de overgebleven cakejes bovenop. |
Laat een reactie achter