Ingredienten

50 gr walnoten
225 gr ananas uit blik met sap
250 ml slagroom
2,5 el suiker
1 pakje pistache Jello van 100gr
50 gr mini marshmallows
Deze makkelijke fruitsalade met pistache pudding is een Amerikaanse klassieker. Dit nagerecht was vooral populair in de jaren ‘70, waarin gelatinepudding iets geheel nieuws was. En het was vlak na het Watergate schandaal. Dat het toetje daar zijn naam aan te danken heeft is, is zeker, maar waarom dat weet eigenlijk niemand.

Bereiden

1.Hak de walnoten en de ananas fijn, bewaar het sap van de ananas. Klop de slagroom stijf met de suiker.
2.Meng in een kom de pudding mix met de ananas, het ananas sap, de walnoten en de marshmallows. Roer goed door en schep vervolgens de slagroom er rustig doorheen. Laat de Watergate salade minimaal een uur in de koelkast staan voor het serveren.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst