Ingredienten

1 appel
4 sneetjes witbrood
50 gr boter
6 plakken cheddar kaas
4 plakken kalkoenfilet
Appels, cheddar en kalkoen, allemaal ingrediënten waar ze bekend om staan in Vermont. Doe ze allemaal samen op een broodje en je hebt de Vermonter sandwich. Cheddar uit Vermont is wat scherper en sterker van smaak dan de cheddar kaas die we in Nederland eten.

Bereiden

1.Schil de appel en snij deze in dunne plakjes.
2.Smeer de sneetjes brood in met de helft van de boter. Leg op twee sneetjes de kaas en de kalkoenfilet, leg hier een paar plakjes appel op en leg hier weer het overgebleven brood op, met de boter naar binnen.
3.Smelt de rest van de boter in een koekenpan en bak de sandwiches een paar minuten per kant tot het brood goudbruin begint te worden maar de kaas nog niet is gesmolten.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst