Deze sandwich is een stuk eenvoudiger dan de meeste Amerikaanse broodjes, maar met de juiste mayonaise en verse tomaten is hij zeker net zo lekker. Met name in New Jersey zijn ze gek op deze sandwich, maar ook in Alabama wordt hij veel gegeten.
Bereiden
1.
Rooster het brood in een broodrooster of pan en laat afkoelen.
2.
Snij de tomaten in plakken. Smeer het brood in met mayonaise en leg hier ruim plakken tomaat op. Bestrooi met een beetje peper en zout.
Wil je nog meer Amerikaanse sandwiches uitproberen? Bekijk de recepten hier. Wil je geen recept missen? Volg de Amerikaanse Keuken dan op Pinterest.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. AccepteerLees meer
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Laat een reactie achter