

1 rol pizzadeeg | |
1 pot pizzasaus (van 200 gr) | |
10 plakjes salami | |
10 plakjes peperoni | |
150 gr geraspte mozzarella | |
Bakpapier |
1. | Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakblik met bakpapier. |
2. | Rol het pizzadeeg uit op het bakblik en trek het een beetje uit elkaar. |
3. | Smeer de saus uit over het deeg en blijf hierbij ongeveer 3 cm van de rand van de lange zijde. Beleg met de salami en peperoni en bestrooi vervolgens met de mozzarella. |
4. | Rol het deeg vanaf de lange zijde gezien op. Knijp de naad dicht en draai de opening naar beneden. Prik een paar gaatjes in het deeg en bak ongeveer 20 minuten in de oven tot hij goudbruin begint te kleuren. |
5. | Haal uit de oven en snij in plakken van ongeveer 1,5 centimeter. Serveer terwijl het nog warm is. |
Laat een reactie achter