Ingredienten

20 digestive koekjes
100 gr pecannoten
150 gr boter
1 pakje aardbeien jelly pudding
250 ml slagroom
70 gr poedersuiker
400 ml water
200 gr Mon Chou
400 gr aardbeien
Ovenschaal van 20x30cm
Mixer
Strawberry delight is een makkelijk dessert met aardbeien uit Minnesota, maar soms vind je het gerecht ook in één van de zuidelijke staten. Het is een gerecht dat je makkelijk kan aanpassen en er op die manier je eigen draai aan geeft.

Bereiden

1.Verwarm de oven voor op 180 graden en vet de ovenschaal in.
2.Verkruimel de koekjes en hak de pecannoten fijn en roer ze door elkaar. Smelt de boter en roer deze door het koekjes mengsel. Schep het in de ovenschaal en druk het stevig aan. Bak de bodem ongeveer 10 minuten in de oven en laat daarna helemaal afkoelen.
3.Breng het water in een pan aan de kook. Voeg de inhoud van het pakje pudding toe en roer deze door het water totdat het poeder is opgelost. Haal de pan van het vuur en laat het een beetje afkoelen tot het lauwwarm is. Roer af en toe.
4.Klop ondertussen de slagroom stijf met de poedersuiker en mix de roomkaas er doorheen. Verdeel dit mengsel op de koekjesbodem.
5.Snij de aardbeien in plakjes en leg deze op de slagroom laag. Giet hier de gelatinepudding overheen en zet de strawberry delight minimaal 2 uur in de koelkast voor je hem serveert.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst