Ingredienten

1 ui
1 groene paprika
100 gr champignons
250 gr biefstuk
60 gr provolone
4 witte pistolets
Peper en zout
Olie om in te bakken
Deze biefstuk bom is het minder bekende broertje van de Philly cheese steak sandwich. Dit is hoe ze een broodje biefstuk maken in New England. Je kan ook prima rode of gele paprika gebruiken in dit recept in plaats van groene.

Bereiden

1.Snij de ui in halve ringen, de paprika’s in reepjes en de champignons in plakjes. Verwarm de olie in een hapjespan en bak op middelhoog vuur ongeveer 5 minuten.
2.Snij ondertussen de biefstuk in hele dunne plakjes. Doe de biefstuk bij de paprika in de pan en bak alles weer een paar minuten tot de biefstuk bijna helemaal bruin is. Breng op smaak met peper en zout.
3.Schaaf de provolone in plakken en leg dit bovenop in de pan. Leg de deksel op de pan en wacht tot de kaas gesmolten is.
4.Snij de broodjes aan de zijkanten open en schep in ieder broodje een portie van het vlees met de kaas.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst