

1 ui | |
1 groene paprika | |
100 gr champignons | |
250 gr biefstuk | |
60 gr provolone | |
4 witte pistolets | |
Peper en zout | |
Olie om in te bakken |
1. | Snij de ui in halve ringen, de paprika’s in reepjes en de champignons in plakjes. Verwarm de olie in een hapjespan en bak op middelhoog vuur ongeveer 5 minuten. |
2. | Snij ondertussen de biefstuk in hele dunne plakjes. Doe de biefstuk bij de paprika in de pan en bak alles weer een paar minuten tot de biefstuk bijna helemaal bruin is. Breng op smaak met peper en zout. |
3. | Schaaf de provolone in plakken en leg dit bovenop in de pan. Leg de deksel op de pan en wacht tot de kaas gesmolten is. |
4. | Snij de broodjes aan de zijkanten open en schep in ieder broodje een portie van het vlees met de kaas. |
Laat een reactie achter