

1 teen knoflook | |
170 gr ontdooide diepvries spinazie | |
1 blik artisjokharten (met 6 stuks) | |
125 gr crème fraiche | |
200 gr monchou | |
100 gr geraspte mozzarella | |
40 gr geraspte Parmezaanse kaas | |
Peper en zout | |
Olie om in te bakken | |
Ovenschaal | |
Lekker met brood of tortillachips |
1. | Verwarm de olie in een pan, pers de knoflook uit en bak deze kort in de pan. Voeg vervolgens de spinazie toe en bak even mee. |
2. | Laat de artisjokharten uitlekken en snij ze fijn. Doe ze bij de spinazie in de pan, bak een paar minuten en breng op smaak met peper en zout. |
3. | Roer de crème fraiche, monchou, mozzarella en Parmezaanse kaas in de pan door de spinazie tot alles is gesmolten. |
4. | Doe de dip in de ovenschaal en zet deze onder de grill in de oven tot er een goudbruin laagje boven op begint te ontstaan. |
5. | Serveer met brood en tortillachips. |
Laat een reactie achter