Ingredienten

1 ui
500 gr half-om-halfgehakt
250 ml gezeefde tomaten
120 ml ketchup
1 el bruine basterdsuiker
1 el mosterd
1 el azijn
1 el worcestershire saus
zout
peper
8 witte bolletjes
Los gehakt met tomatensaus op een broodje, dat wordt knoeien natuurlijk, vandaar de naam.

Bereiden

1.Snipper de ui. Verhit een hapjespan en bak het gehakt met de ui rul.
2.Maak ondertussen de saus door de gezeefde tomaten, ketchup, suiker, mosterd, azijn en Worcestershire saus te mengen. Breng op smaak met zout en peper.
3.Giet het vet uit de pan met het gehakt af, en voeg de saus toe. Meng goed. Laat alles op laag vuur 20 minuten onder af en toe roeren prullen
4.Snij de bolletjes open en schep het gehaktmengsel in de bolletjes.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst