

2 pakjes instant noedels | |
4 eieren | |
2 hamburgers | |
1 tl sojasaus | |
2 plakken cheddar kaas | |
2 el ketchup | |
1 tl sriracha saus | |
Peper en zout | |
Olie om in te bakken | |
4 ronde bakjes van 10 cm |
1. | Bereid de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking zonder de kruidenmix en giet ze af. |
2. | Klop 2 eieren los met wat peper en zout, roer de noedels er doorheen en verdeel over de bakjes. Druk de noodles heel goed aan, bijvoorbeeld met de onderkant van een van de andere bakjes. Zet vervolgens ongeveer een kwartier in de koelkast. |
3. | Verwarm wat olie in een koekenpan en bak de noodles een paar minuten per kant tot deze goudbruin begint te kleuren. |
4. | Smeer de hamburgers in met wat sojasaus en breng op smaak met peper en zout. Bak de hamburgers ook in een koekenpan met wat olie tot ze gaar zijn. Leg op iedere burger een plak kaas, doe een deksel op de pan en wacht tot de kaas begint te smelten. |
5. | Bak van de twee overgebleven eieren in de koekenpan twee spiegeleieren. |
6. | Meng de ketchup en de sriracha saus door elkaar. |
7. | Zet de burgers in elkaar. Begin met twee noodle broodjes, leg hier wat rucola op gevolgd door de burgers, wat saus, het spiegelei en weer een noodle broodje. |
Laat een reactie achter