

1 limoen | |
100 gr mango stukjes | |
½ rode ui | |
200 gr ananas stukjes | |
2 takjes koreander | |
2 tl azijn | |
2 tl suiker | |
Peper en zout | |
4 witte puntjes | |
4 hot dogs | |
Mayonaise | |
Mosterd | |
Staafmixer | |
Grillpan |
1. | Pers de limoen uit. Pureer de mango met één eetlepel limoensap in een kom met de staafmixer. |
2. | Snipper de rode ui. Snij de ananas in hele kleine stukjes en snij de koriander fijn. Doe de ui, ananas en koriander met de azijn, suiker en wat peper en zout in een kom en roer goed door elkaar. |
3. | Verwarm de hot dogs op de grillpan een paar minuten per kant. Prik ondertussen in ieder broodje in de korte zijde een diep gat. |
4. | Schep in ieder broodje een lepel van de mangosaus, een lepel ananas mengel en wat mayonaise en mosterd. Doe hierna ook de hot dog erin. |
Laat een reactie achter