

2 eieren | |
8 plakken boterhamworst | |
2 plakken cheddar kaas | |
2 kaiserbroodjes | |
Boter om in te bakken | |
Peper en zout | |
Optioneel: Ronde vorm |
1. | Smelt wat boter in een pan. Bak hierin het ei tot deze gaar is, eventueel met behulp van een ronde vorm zodat hij net zo groot wordt als de boterhamworst. |
2. | Smelt ondertussen ook wat boter in een andere pan en bak de boterhamworst, ongeveer 3 minuten per kant. Leg vlak voor het einde de kaas op twee van de plakken boterhamworst tot deze net begint te smelten. |
3. | Snij de broodjes open en bak eventueel even kort mee in een van de pannen. |
4. | Leg op de onderste helft van de broodjes de eieren, bestrooi met wat peper en zout. Leg hier de boterhamworst met kaas op en hier bovenop komen de plakken zonder kaas. Sluit af met de bovenkant van de broodjes. |
Laat een reactie achter