Ingredienten

2 eieren
8 plakken boterhamworst
2 plakken cheddar kaas
2 kaiserbroodjes
Boter om in te bakken
Peper en zout
Optioneel: Ronde vorm
De ronde voorverpakte van van Taylor is in New Jersey is iets waar ze trots op zijn. Het lijkt wat op Spam, maar heeft ook veel weg van onze boterhamworst. Die laatste heb ik daarom gebruikt voor dit ontbijtgerecht.

Bereiden

1.Smelt wat boter in een pan. Bak hierin het ei tot deze gaar is, eventueel met behulp van een ronde vorm zodat hij net zo groot wordt als de boterhamworst.
2.Smelt ondertussen ook wat boter in een andere pan en bak de boterhamworst, ongeveer 3 minuten per kant. Leg vlak voor het einde de kaas op twee van de plakken boterhamworst tot deze net begint te smelten.
3.Snij de broodjes open en bak eventueel even kort mee in een van de pannen.
4.Leg op de onderste helft van de broodjes de eieren, bestrooi met wat peper en zout. Leg hier de boterhamworst met kaas op en hier bovenop komen de plakken zonder kaas. Sluit af met de bovenkant van de broodjes.

Wil je nog meer Amerikaanse ontbijt gerechten uitproberen? Bekijk de recepten hier. Wil je geen recept missen? Volg de Amerikaanse Keuken dan op Pinterest.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst