

4 eieren | |
350 ml lauwwarme melk | |
½ tl zout | |
200 gr bloem | |
50 gr boter | |
½ tl suiker | |
¼ tl Italiaanse keukenkruiden | |
Snufje knoflookpoeder | |
Mixer | |
Muffin bakvorm | |
Lekker met boter, jam of geklopte room |
1. | Mix de eieren, melk, zout, bloem en boter goed door elkaar. Schep de helft van het beslag in een andere kom. Meng bij de ene kom de suiker door het beslag, en roer bij de andere kom de Italiaanse kruiden en de knoflookpoeder door het beslag. |
2. | Laat het beslag even rusten en verwarm ondertussen de oven voor op 230 graden en vet de bakvorm in. |
3. | Giet het zoete beslag in de helft van de vormen en het gekruide beslag in de andere. Tot net iets onder de rand. |
4. | Bak ongeveer 20 minuten in de oven. Verlaag vervolgens de temperatuur naar 180 graden en bak nog 10 minuten tot ze goudbruin beginnen te kleuren en over de rand heen komen. |
5. | Serveer de popovers bij voorkeur terwijl ze nog warm zijn. |
Laat een reactie achter