Wil je zelf de remoulade saus maken? Klik dan hier. Je kan de remoulade eventueel ook vervangen voor mayonaise of ravigottesaus.


400 gr grote garnalen of kipfilet | |
100 gr maismeel | |
100 gr bloem | |
1 el cajun kruiden | |
1 tl zout | |
2 eieren | |
200 gr ijsbergsla | |
2 tomaten | |
1 groot stokbrood | |
8 el remoulade saus* | |
Olie om in te bakken |
1. | Snij als je de po boy met kip wilt maken, de filet in stukjes. |
2. | Meng het maismees, bloem, cajun kruiden en het zout in een kom. Klop de eieren los in een andere kom. |
3. | Verwarm de olie in een pan, ongeveer een laag van een halve centimeter. |
4. | Haal de garnalen of de kip eerst door de eieren en daarna door het bloem mengsel. Bak de garnalen of de kip in de olie tot ze goudbruin zijn. Laat ze vervolgens uitlekken op een stukje keukenpapier. |
5. | Snij de tomaten in plakken. Snij het stokbrood in vier stukken en snij ze aan de zijkant open. Leg in het stokbrood een laag sla, een paar plakken tomaat, de garnalen of kip en twee eetlepels remoulade saus. |
Wil je zelf de remoulade saus maken? Klik dan hier. Je kan de remoulade eventueel ook vervangen voor mayonaise of ravigottesaus.
Laat een reactie achter