

110 gr boter | |
100 gr kristalsuiker | |
100 gr lichtbruine bastersuiker | |
1 ei | |
1/2 tl vanille extract | |
200 gr pindakaas met stukjes | |
1 tl baking soda | |
snufje zout | |
160 gr bloem | |
40 gr pure chocolade |
1. | Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier |
2. | Mix de boter met de suikers goed door elkaar. Voeg vervolgens het ei, vanille extract en de pindakaas toe en meng weer goed. Voeg vervolgens het zout, baking soda en bloem toe aan het beslag en meng weer goed door. |
3. | Hak de chocolade grof en spatel deze door het beslag heen. |
4. | Draai 12 bolletjes van gelijke grootte van het beslag. Verdeel over de twee bakplaten en bak 15 minuten in de oven tot de randen van de koekjes goudbruin worden. |
5. | Laat de koekjes even afkoelen op de bakplaat en schep ze vervolgens op een platte ondergrond om verder af te koelen. De koekjes horen wat zacht te blijven. De koekjes horen wat zachtt |
Laat een reactie achter