Ingredienten

2 el olijfolie
2 uien
1 groene paprika
1 teen knoflook
zout
peper
400 gr biefstuk
4 plakken cheddar
4 witte pistolets
Een broodje met biefstuk en kaas, deze klassieker vindt zijn oorsprong in Philadelphia.

Bereiden

1.Verwarm de oven voor op 250 graden. Snij de ui en paprika in ringen en hak de knoflook fijn. Fruit de knoflook in een pan met de olie en bak de ui en paprika met wat zout en peper vervolgens ca. 5 minuten mee op middelhoog vuur. Bewaar op een bord met een deksel erop om het warm te houden.
2.Snij de biefstukken in dunne reepjes en bak in de pan al roerend op hoog vuur ongeveer 3 minuten tot het vlees rosé is.
3.Halveer de broodjes. Verdeel het ui-paprika mengsel over het brood en vervolgens de biefstuk en leg op elk broodje een plak kaas. Zet de broodjes even in de oven om de kaas te laten smelten.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst