

80 gr boter | |
50 gr suiker | |
120 gr bloem | |
¼ tl zout | |
Snufje kaneel | |
1 tl vanille extract | |
50 gr pecannoten | |
Bakpapier | |
Vershoudfolie | |
Mixer |
1. | Mix de boter en suiker door elkaar. Voeg al mixend beetje bij beetje de bloem toe, en mix vervolgens ook het zout, kaneel en vanille extract door het deeg. |
2. | Hak de pecanoten in stukjes en schep deze door het beslag. Vorm hier een grote bol van en pak deze in, in vershoudfolie. Leg deze minstens een half uur in de koelkast. |
3. | Verwarm ondertussen de oven voor op 170 graden en bekleed twee bakplaten met bakpapier. |
4. | Vorm van het deeg 16 stevige balletjes van ongeveer 2,5 cm, druk ze daarna plat tot ze ongeveer 1 centimeter dik zijn. Verdeel ze over de twee bakblikken. Bak de koekjes ongeveer 15 minuten in de oven tot ze gaar zijn. |
Laat een reactie achter