

200 gr suiker | |
200 gr lichtbruine basterdsuiker | |
180 gr slagroom | |
50 gr boter | |
Snufje baking soda | |
½ tl zout | |
1 tl vanille extract | |
200 gr pecannoten | |
Bakpapier | |
Bakthermometer |
1. | Doe de suikers, de slagroom, boter en baking soda in een steelpan en breng al roerend op middelhoog vuur aan de kook. Blijf roeren tot het mengsel een temperatuur van 110 graden heeft bereikt. |
2. | Haal de pan van het vuur en roer de vanille extract en zout door het mengsel. Roer vervolgens de pecannoten er doorheen. Breng het mengsel weer terug naar 110 graden, haal van het vuur en blijf zeker 10 minuten roeren tot het mengsel dikker begint te worden. |
3. | Schep met een eetlepel hoopjes van het mengsel op het bakpapier. Laat de pralines afkoelen tot de stevig geworden zijn. |
Laat een reactie achter