Ingrdienten

300 gr bloem
2 el suiker
20 gr bakpoeder
sufje zout
400 ml melk
2 eieren
boter om in te bakken
lekker met een klontje boter en maple syrup
De lekkerste pannenkoeken krijg je bij de Pancake Pantry in Nashville, hier staat bijna altijd een rij voor dit ontbijt.

Bereiden

1.Meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout in een kom. Meng er de helft van de melk door, vervolgens de eieren en daarna weer de rest van de melk. Meng goed door tot het mengsel zo dik is als yoghurt.
2.Verwarm een koekenpan en laat wat boter smelten. Bak in de pan kleine pannenkoekjes. Draai ze om nadat er belletjes in het deeg ontstaan en bak de andere kant ook tot hij klaar is.
3.Maak een grote stapel van de pannenkoekjes die klaar zijn zodat ze warm blijven. Serveer eventueel met wat extra boter en maple syrup.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst