

150 gr boter | |
20 gr cacao | |
200 gr suiker | |
½ ei | |
100 gr digestive koekjes | |
40 gr kokosrasp | |
15 ml slagroom | |
15 ml vanillevla | |
150 gr poedersuiker | |
80 gr pure chocolade | |
Bakvorm van 15x15cm | |
Mixer |
1. | Smelt de helft van boter in een pan en roer de cacao, de suiker en het ei er doorheen. Roer tot alles is gesmolten. |
2. | Verkruimel de koekjes en roer deze met de kokos door de boter. Schep het mengsel in de bakvorm en druk het stevig aan. |
3. | Hou ongeveer 20 gram boter apart en mix de rest van de boter met de slagroom en vanillevla door de poedersuiker. Verdeel het mengsel over de koekjes laag. |
4. | Smelt de chocolade met de achtergehouden boter au bain marie. Giet dit over de slagroom laag en laat volledig afkoelen tot het stijf is geworden. Snij vervolgens in 9 vierkantjes. |
Laat een reactie achter