

1 middelgroot ongesneden brood | |
8 plakken bacon | |
250 gr roomkaas | |
400 ml zure room | |
250 gr geraspte cheddar kaas | |
1 el tabasco | |
1 tl Worcestershire saus | |
1 tl knoflookpoeder | |
½ tl zout | |
½ tl uienpoeder | |
Snufje peper |
1. | Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de bacon in een koekenpan zonder boter tot het knapperig is. |
2. | Mix of roer ondertussen de roomkaas en de zure room goed door elkaar. Voeg de geraspte kaas, tabasco, Worcestershire saus en alle kruiden toe aan het mengsel en mix weer even door. Verkruimel de bacon als die klaar is, en roer die door de dip. |
3. | Snij de bovenkant van het brood af en hol het brood uit. Doe het kaas mengsel in het brood en zet het in de oven. Bak het brood ongeveer 45 min tot de dip warm is. |
4. | Haal het brood uit de oven. Serveer met de stukjes brood die zijn overgebleven van het uithollen. |
Laat een reactie achter