Ingredienten

1 biefstuk
Boter om in te bakken
200 gr gele rijst
1 ui
400 gr chili bonen uit blik
125 gr geraspte kaas
120 ml zure room
120 ml guacamole
4 grote tortilla's
De Mission burrito dankt zijn naam aan het Mission District in San Francisco, waar hij in de jaren ‘60 is bedacht. De Mission burrito onderscheid zich van andere burrito’s door zijn grote formaat en rijke vulling, waardoor hij ook prima als hoofdgerecht kan dienen.

Bereiden

1.Bak de biefstuk well done in de boter. Laat hem 5 minuten afkoelen en snij in reepjes. Kook de gele rijst volgens de de aanwijzingen op de verpakking.
2.Snipper de ui en bak deze in het restje boter tot de ui doorzichtig wordt. Voeg de chili bonen met saus toe daan de gebakken ui en warm op. Verwarm ondertussen de tortilla's volgens de de aanwijzingen op de verpakking.
3.Verdeel in de het midden van de tortilla's het vlees, de rijst, bonen, kaas, zure room en guacamole.
4.Vouw de zijkanten van de burrito de tortilla over de vulling heen. Rol vervolgens de burrito strak op en snij hem doormidden.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst