

1 biefstuk | |
Boter om in te bakken | |
200 gr gele rijst | |
1 ui | |
400 gr chili bonen uit blik | |
125 gr geraspte kaas | |
120 ml zure room | |
120 ml guacamole | |
4 grote tortilla's |
1. | Bak de biefstuk well done in de boter. Laat hem 5 minuten afkoelen en snij in reepjes. Kook de gele rijst volgens de de aanwijzingen op de verpakking. |
2. | Snipper de ui en bak deze in het restje boter tot de ui doorzichtig wordt. Voeg de chili bonen met saus toe daan de gebakken ui en warm op. Verwarm ondertussen de tortilla's volgens de de aanwijzingen op de verpakking. |
3. | Verdeel in de het midden van de tortilla's het vlees, de rijst, bonen, kaas, zure room en guacamole. |
4. | Vouw de zijkanten van de burrito de tortilla over de vulling heen. Rol vervolgens de burrito strak op en snij hem doormidden. |
Laat een reactie achter