Ingredienten

1 kleine ui
½ jalapeno peper
1 teen knoflook
4 eieren
20 ml melk
Snufje komijn
Snufje peper
Snufje zout
30 gr tortilla chips
50 ml salsa saus
30 gr geraspte cheddar kaas
½ avocado
Boter om in te bakken
Tex-Mex kan ook gewoon voor het ontbijt met deze migas. Dit gerecht is een goede bestemming voor de restjes die over zijn van een ander Texaans recept, zoals de tortilla, salsa of peper.

Bereiden

1.Snipper de ui en jalapeno peper, pers de knoflook uit en bak deze in de boter op middelhoog vuur ongeveer 5 minuten.
2.Meng ondertussen in een kom de eieren, melk, komijn en peper en zout.
3.Voeg de eieren toe aan de pan en bak ze al roerend een paar minuten mee. Verkruimel de chips en roer deze met de salsa en de kaas op het einde door de eieren.
4.Schep de eieren op 2 borden. Snij de avocado in plakken en leg deze er bovenop.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst