

1 kleine ui | |
½ jalapeno peper | |
1 teen knoflook | |
4 eieren | |
20 ml melk | |
Snufje komijn | |
Snufje peper | |
Snufje zout | |
30 gr tortilla chips | |
50 ml salsa saus | |
30 gr geraspte cheddar kaas | |
½ avocado | |
Boter om in te bakken |
1. | Snipper de ui en jalapeno peper, pers de knoflook uit en bak deze in de boter op middelhoog vuur ongeveer 5 minuten. |
2. | Meng ondertussen in een kom de eieren, melk, komijn en peper en zout. |
3. | Voeg de eieren toe aan de pan en bak ze al roerend een paar minuten mee. Verkruimel de chips en roer deze met de salsa en de kaas op het einde door de eieren. |
4. | Schep de eieren op 2 borden. Snij de avocado in plakken en leg deze er bovenop. |
Laat een reactie achter