Ingredienten

12 gehaktballetjes
boter om in te bakken
400 ml pastasaus
1 tl knoflookpoeder
1 tl uienpoeder
1 tl Italiaanse keukenkruiden
zout en peper
4 pistolets
75 gr geraspte mozzarella
De meeste Amerikanen met Italiaanse roots vind je in de Mid Atlantic regio, met name in Rhode Island en Connecticut. De meatball sub is een typisch voorbeeld van de Italiaans-Amerikaanse keuken.

Bereiden

1.Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de gehaktballetjes in een pan in de boter gaar en verhit ondertussen in een steelpan de pastasaus en roer alle kruiden en zout en peper naar smaak door de saus. Snij de pistolets aan de zijkant in.
2.Verdeel de saus in de broodjes en leg drie gehaktballetjes in elke pistolet. Bestrooi met de mozzarella.
3.Zet de broodjes ongeveer 10 minuten in de oven, tot de kaas gesmolten is.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst