Ingredienten

4 hotdog broodjes
1 el maanzaad
1 el vloeibare boter
2 uien
4 kielbasa worsten of gerookte knakworsten
4 tl mosterd
Boter om in te bakken
Peper en zout
Grillpan
Veel recepten uit Chicago lijken op varianten uit New York, zo ook deze hot dogs. Op Maxwell street in Chicago maken ze hem met met gerookte Poolse kielbasa worst. Ook anders is dat ze in deze stad hotdog broodjes met maanzaad eten.

Bereiden

1.Verwarm de oven voor op 180 graden. Smeer de bovenkant van hot dog broodjes in met de vloeibare boter en bestrooi ze met het maanzaad. Bak ze ongeveer 5 minuten in de oven.
2.Snij de uien in ringen. Smelt de boter in een koekenpan en bak hierin op laag vuur de uienringen ongeveer 10 minuten tot ze goudbruin beginnen te worden. Breng op smaak met peper en zout.
3.Verwarm ondertussen de worsten in een grillpan.
4.Snij de broodjes aan de zijkant open. Leg in ieder broodje een worst, doe hier een lepel mosterd op en een schep de uien er bovenop.

Wil je de variant uit New York ook maken? Klik dan hier

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst