

3 eieren | |
500 gr macaroni | |
250 gr mayonaise | |
60 ml azijn | |
3 el mosterd | |
1 tl zout | |
½ tl peper | |
¼ tl knoflookpoeder | |
¼ tl paprikapoeder | |
2 stengels bleekselderij | |
1 rode paprika | |
5 takjes peterselie | |
100 gr julienne gesneden peen |
1. | Kook de eieren in 10 minuten hard. Laat afkoelen en snij dan in kleine stukjes. |
2. | Breng een pan ruim water aan de kook en kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Giet af en spoel de macaroni af met koud water. |
3. | Meng in een kom de mayonaise, azijn, mosterd, zout, peper, knoflookpoeder en paprikapoeder goed door elkaar. Snij de bleekselderij, paprika en peterselie fijn en roer met de peen en het ei door de saus.Schep de saus door de macaroni en roer goed door zodat alles bedekt is. |
4. | Zet de macaronisalade minimaal 2 uur in de koelkast voor het serveren. |
Laat een reactie achter