Ingredienten

1 liter runderbouillon uit een pot
2 tenen knoflook
1 tl oregano
200 gr rosbief
100 gr provolone kaas in plakken
4 pistolets
4 groene pepers uit een pot
Peper en zout
Dit broodje wordt al meer dan 100 jaar gegeten in de Italiaanse wijken van Chicago. Gooi de jus niet weg nadat je het vlees er uit hebt gehaald, het is de bedoeling dat je je broodje hier in dipt.

Bereiden

1.Meng de runderbouillon met de uitgeperste knoflook, oregano en wat peper en zout door elkaar. Breng de saus aan de kook en laat een paar minuten pruttelen.
2.Scheur met twee vorken de rosbief uit elkaar en leg vervolgens het vlees 5 minuten in de pan met saus tot het vlees goed warm is geworden.
3.Snij de pistolets aan de zijkant open en de pepers in plakjes. Schep de rosbief in de broodjes en bestrooi met wat peper en zout. Verdeel de kaas en de pepers over het vlees.
4.Giet de overgebleven saus in een kom, zodat je hier nog met je sandwich in kan dippen.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst