

500 gr rundergehakt | |
1 ui | |
2 tenen knoflook | |
1 stengel bleekselderij | |
2 tl chilipoeder | |
1 tl komijn | |
1 tl zout | |
¼ tl peper | |
1 tl bruine basterdsuiker | |
1 blik tomatenblokjes | |
250 ml tomatensap | |
250 ml runderbouillon | |
1 blik kidneybonen | |
50 gr macaroni |
1. | Bak het gehakt rul in een braadpan. Snipper ondertussen de ui, pers de knoflook uit en snij de bleekselderij in plakjes Bak een ongeveer 5 minuten mee. |
2. | Voeg de overige ingrediënten behalve de bonen en de macaroni toe aan de pan. Roer goed door en breng de chili aan de kook. Laar vervolgens een half uur op laag vuur pruttelen. |
3. | Giet de bonen af en roer ze samen met de macaroni door de chili en kook tot de macaroni gaar is. |
Laat een reactie achter