

500 pasta naar keuze | |
1 ui | |
1 teen knoflook | |
500 gr rundergehakt | |
1 rode paprika | |
Peper en zout | |
570 ml romige tomatensoep | |
150 gr geraspte cheddar kaas | |
150 gr geraspte mozzarella kaas | |
Ovenschaal |
1. | Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. |
2. | Snipper de ui en fruit deze in een hapjespan een paar minuten, pers de knoflook uit en bak deze kort even mee. Voeg vervolgens het gehakt toe en bak dit rul. Snij de paprika ondertussen in kleine stukjes en bak dit ook kort mee. Breng op smaak met peper en zout. |
3. | Voeg de soep en de helft van de kaas toe aan het gehakt mengsel. Roer goed door tot de kaas gesmolten is. |
4. | Schep het mengsel in een ovenschaal en bestrooi met de rest van de kaas. Bak 30 minuten in de oven en serveer daarna direct. |
Laat een reactie achter