Ingredienten

500 pasta naar keuze
1 ui
1 teen knoflook
500 gr rundergehakt
1 rode paprika
Peper en zout
570 ml romige tomatensoep
150 gr geraspte cheddar kaas
150 gr geraspte mozzarella kaas
Ovenschaal
In Amerika maken ze deze makkelijke casserole met de bekende Campbell's tomatensoep. Door de combinatie van rundvlees, tomaat en kaas heeft de smaak wat weg van een hamburger, maar verder heeft het er niets mee te maken.

Bereiden

1.Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2.Snipper de ui en fruit deze in een hapjespan een paar minuten, pers de knoflook uit en bak deze kort even mee. Voeg vervolgens het gehakt toe en bak dit rul. Snij de paprika ondertussen in kleine stukjes en bak dit ook kort mee. Breng op smaak met peper en zout.
3.Voeg de soep en de helft van de kaas toe aan het gehakt mengsel. Roer goed door tot de kaas gesmolten is.
4.Schep het mengsel in een ovenschaal en bestrooi met de rest van de kaas. Bak 30 minuten in de oven en serveer daarna direct.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst