

4 brioche bolletjes | |
8 plakken ham | |
8 plakken Emmentaler kaas | |
30 gr boter | |
1 tl mosterd | |
½ tl Worcestershire saus | |
1 tl maanzaad | |
Ovenschaal | |
Aluminiumfolie |
1. | Verwarm de oven voor op 180 graden en vet de ovenschaal in. |
2. | Snij de broodjes horizontaal doormidden en verdeel de ham en kaas over de broodjes. Leg ze met de bovenkant er weer op in de ovenschaal. |
3. | Smelt de boter en roer de mosterd, Worcestershire saus en het maanzaad er doorheen. Schep dit met een lepel over de broodjes heen en smeer het een beetje uit om het te verdelen. Dek de schaal af met aluminiumfolie en laat de broodjes ongeveer 10 minuten rusten. |
4. | Bak de broodjes 15 minuten in de oven tot de kaas goed is gesmolten. Haal de laatste paar minuten de folie van de schaal af. Serveer de sliders als ze nog warm zijn. |
Laat een reactie achter