

150 gr verse ravioli | |
2 eieren | |
1 tl water | |
100 gr paneermeel | |
2 tl gebakken uitjes | |
1 tl gedroogde basilicum | |
½ tl gedroogde peterselie | |
½ knoflookpoeder | |
peper | |
olijfolie | |
lekker met ketchup of andere dipsaus |
1. | Verhit de oven voor op 200 graden. Meng in een kom het ei en water goed. Meng in een andere kom het paneermeel, gebakken uitjes, basilicum, peterselie, knoflookpoeder en wat peper naar smaak. Roer goed door. |
2. | Dip elke ravioli in het eiermengsel en druk vervolgens aan alle twee de kanten in het paneermeel. Leg een vel bakpapier op een rooster en leg daar alle ravioli op. Druppel wat olijfolie over de ravioli. |
3. | Bak de ravioli 15 minuten in de oven tot ze goudbruin en knapperig zijn. Serveer met ketchup of andere dipsaus. |
Laat een reactie achter