Ingredienten

150 gr verse ravioli
2 eieren
1 tl water
100 gr paneermeel
2 tl gebakken uitjes
1 tl gedroogde basilicum
½ tl gedroogde peterselie
½ knoflookpoeder
peper
olijfolie
lekker met ketchup of andere dipsaus
Geroosterde ravioli vindt zijn oorsprong in een Italiaanse wijk in St. Louis. Je kan ze frituren, maar deze iets minder ongezonde variant maak je in de oven.

Bereiden

1.Verhit de oven voor op 200 graden. Meng in een kom het ei en water goed. Meng in een andere kom het paneermeel, gebakken uitjes, basilicum, peterselie, knoflookpoeder en wat peper naar smaak. Roer goed door.
2.Dip elke ravioli in het eiermengsel en druk vervolgens aan alle twee de kanten in het paneermeel. Leg een vel bakpapier op een rooster en leg daar alle ravioli op. Druppel wat olijfolie over de ravioli.
3.Bak de ravioli 15 minuten in de oven tot ze goudbruin en knapperig zijn. Serveer met ketchup of andere dipsaus.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst