Ingredienten

60 gr gember
2 citroenen
4 el honing
Snufje zout
700 ml water
IJsklontjes
Ginger Punch is een fris drankje met een pittige kick. Het is een mix van gember en vers citroensap, waardoor het extra lekker is op een zomerse dag. Je maakt er een cocktail van door er wat rum doorheen te doen.

Bereiden

1.Snij de gember met schil in dunne plakjes en doe deze met ongeveer 200 ml water in een pan en breng aan de kook. Laat afgedekt ongeveer 15 minuten pruttelen op laag vuur.
2.Pers ondertussen de citroenen uit.
3.Haal de pan van het vuur en roer het citroensap met de honing, zout en het overgebleven water door elkaar tot de honing is gesmolten. Laat vervolgens afkoelen in de koelkast.
4.Serveer de gember punch met ijsklontjes.

Wil je nog meer Amerikaanse limonade uitproberen? Bekijk de recepten hier. Wil je geen recept missen? Volg de Amerikaanse Keuken dan op Pinterest.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst