Ingredienten

1 wit stokbrood
50 gr boter
½ tl uienpoeder
½ tl knoflookpoeder
75gr gorgonzola
2 tomaten
paar stengels bieslook
100 gr geraspte mozzarella
Je kan dit brood als lunch eten, maar in Florida kun je het ook vaak als voorafje bestellen. In de rest van Amerika kennen ze dit gerecht niet, en kom je het nergens op de menukaart tegen

Bereiden

1.Verwarm de oven voor op 220 graden. Snij het stokbrood in drie gelijke stukken en vervolgens de lengte doormidden.
2.Smelt de boter en smeer deze uit over het open gesneden brood. Bestrooi vervolgens met het uien- en knoflookpoeder. Snij de tomaten in blokjes en knip de bieslook fijn. Beleg het brood met de gorgonzola, tomatenblokjes, bieslook en mozzarella.
3.Bak ongeveer 15 minuten in de oven tot de kaas begint de smelten en de randen van het brood hard worden.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst