

1 ui | |
1 rode paprika | |
1 gele paprika | |
1 groene paprika | |
1 limoen | |
3 el olijfolie | |
½ tl chilipoeder | |
1 tl paprikapoeder | |
½ tl uienpoeder | |
½ tl peper | |
½ tl komijn | |
snufje zout | |
3 kipfilets | |
4 tortillas |
1. | Snij de ui in parten en de paprika's in reepjes. Pers de limoen uit. Meng in een kom de 1 el olijfolie, de helft van het limoensap, chilipoeder, paprikapoeder, uienpoeder, peper, komijn en zout. Snij de kipfilet in reepjes en meng door het kruidenmengsel. |
2. | Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de kipfilet op middelhoog vuur tot deze net gaar is. Verhit ondertussen in een andere pan de rest van de olie in de pan en bak de ui 3 minuten, voeg de paprika toe en bak nog een keer 3 minuten. Roer de kip door het groentemengsel. |
3. | Besprenkel eventueel nog met wat limoensap naar smaak en serveer met de tortillas. |
Laat een reactie achter