Ingredienten

15 ml Kahlua
10 ml Bailey's
10 ml whiskey
Shotglas
De smaak van dit drielaagse shotje uit Alaska, is echt vele malen beter dan de gekke naam doet vermoeden.

Bereiden

1.Giet de Kahlua in het glas, probeer de zijkanten van het glas niet te raken.
2.Steek een lepel met de bolle kant naar boven in het glas, hou hem tegen de zijkant aan en hou hem een net in de Kahlua of er vlak boven. Giet de Bailey's langzaam over de lepel heen, beweeg de lepel met de bovenkant van de Bailey's in het glas mee omhoog.
3.Giet de whiskey op dezelfde manier als de Bailey’s met een lepel als laatste laag in het glas. Vul het glas helemaal.

Fan van Alaska? Maak dan ook eens een van de andere recepten uit deze staat. Bekijk ze hier.
Wil je geen recept missen? Volg de Amerikaanse Keuken dan op Pinterest.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst