

4 plakken bacon | |
2 eieren | |
1 tomaat | |
4 sneetjes bruinbrood | |
2 plakken ham | |
2 plakken kaas | |
4 blaadjes sla | |
2 el mosterd | |
2 el mayonaise | |
2 olijven | |
Boter om in te bakken | |
Sateprikkers |
1. | Bak de bacon in een koekenpan tot deze net knapperig is en laat deze uitlekken op een vel keukenpapier. Bak de eieren in een andere koekenpan en snij de tomaat in plakjes. |
2. | Smelt wat boter in een pan en bak de sneetjes brood ongeveer één minuut per kant. |
3. | Smeer twee boterhammen in met mosterd en de andere twee met mayonaise. Leg op de boterhammen met mosterd de sla,ham, kaas, tomaat, de bacon en de eieren. Leg hier de boterhammen met mayonaise bovenop. |
4. | Snij de sandwiches diagonaal doormidden stapel de twee helften op elkaar. Steek er een satéprikker in om alles bij elkaar te houden en prik bovenop een olijf. |
Laat een reactie achter