

2 uien | |
1 rook- of kielbasa worst | |
3 vastkokende aardappelen | |
2 blikken tomatenblokjes | |
1 blik mais | |
Boter om in te bakken | |
500 gr rundergehakt | |
1 teen knoflook | |
1 blik chili bonen | |
1 tl komijnpoeder | |
1 tl chilipoeder | |
500 ml water | |
Peper en zout |
1. | Snipper de ui, snij de worst in plakjes, schil de aardappelen en snij in blokjes, en laat de tomatenblokjes en mais uitlekken in een vergiet. |
2. | Fruit de ui kort met de boter in een ban. Voeg het gehakt toe en bak rul. Voeg vervolgens de worst, uitgeperste knoflook en aardappel blokjes, mais en de chilibonen met saus toe aan de pan en roer goed door. Doe vervolgens ook de kruiden in de pan en breng op smaak met peper en zout. |
3. | Giet het water in de pan. Roer alles goed door en breng aan de kook. Laat de stoofpot vervolgens een uur zachtjes pruttelen met de deksel op de pan. |
Laat een reactie achter