Ingredienten

3 tomaten
1 avocado
1 rode paprika
1 rode ui
1 jalapeno peper
1 groot blik zwarte bonen
1 jalapeno blik black eyed bonen
1 klein blikje mais
5 gr koreander
Voor de dressing:
50 ml extra vergine olijfolie
2 el citroensap
2 el rode wijn azijn
1 tl suiker
½ tl zout
½ tl peper
Snufje knoflookpoeder
1 zak tortilla chips
Cowboy caviar wordt soms ook wel Texas caviar genoemd. Deze salade wordt meestal met tortilla chips als snack gegeten.

Bereiden

1.Halveer de tomaten en haal de zaden er uit, dit heb je niet meer nodig. Snij de tomaat in kleine blokjes. Snij de avocado en paprika in ongeveer even grote stukjes. Snipper de rode ui en de jalapeno peper. Giet de bonen en de mais af en spoel deze af onder de kraan. Hak de koreander fijn. Roer vervolgens alles door elkaar in een kom.
2.Meng alle ingrediënten voor de dressing in een andere kom goed door elkaar. Roer dit door de cowboy kaviaar heen. Serveer met de tortilla chips.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst