Ingredienten

3 chipolata worstjes
1 kleine ui
2 tomaten
1 blik mais (van 300 gr)
200 gr monchou
1 zakje ranch dip kruiden (van 14 gr)
200 gr geraspte cheddar
200 gr creme fraiche
Ovenschaal
Lekker met tortillachips of crackers
Deze romige kaasdip uit Texas wordt meestal gemaakt met een pittige worst, die kan je eventueel vervangen of aanvullen met bacon. Hij wordt doorgaans gegeten als hij nog warm is, maar ook koud is hij erg lekker.

Bereiden

1.Verwarm de oven voor op 200 graden en vet de ovenschaal in.
2.Snij de worstjes open en haal de vulling eruit. Bak de vulling in een hapjespan rul.
3.Snipper de ui, snij de tomaten in blokjes en laat de mais uitlekken. Doe dit met de overige ingrediënten bij de worst in de pan en roer alles goed door.
4.Doe de dip in de ovenschaal en bak deze ongeveer een half uur tot de bovenkant goudbruin begint te kleuren. Serveer bij voorkeur als hij nog warm is met tortillachips of crackers.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst