

125 gr pecannoten | |
200 gr pure chocolade | |
200 gr bloem | |
½ el bakpoeder | |
½ el baking soda | |
½ el kaneel | |
½ tl zout | |
180 gr boter | |
100 gr suiker | |
180 gr lichtbruine basterdsuiker | |
2 eieren | |
½ el vanille extract | |
130 gr havermout | |
130 gr kokosrasp |
1. | Verwarm de oven voor op 180 graden. Hak de pecannoten en chocolade fijn. Meng de bloem, bakpoeder, baking soda, kaneel en zout in een kom. |
2. | Mix in een andere kom de boter kort zodat hij los wordt. Voeg vervolgens de suiker en de basterdsuiker toe. Mix daarna de eieren en de vanille extract ook kort mee. Voeg als alles goed gemengd is het bloemmengsel ook beetje bij beetje toe. Meng de chocolade, havermout, kokos en pecannoten langzaam door het deeg. |
3. | Draai 18 ballen van het beslag en leg deze met voldoende tussenruimte op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 15 minuten in de oven tot de randen lichtbruin beginnen te worden. Laat afkoelen. |
Laat een reactie achter