Ingredienten

125 gr pecannoten
200 gr pure chocolade
200 gr bloem
½ el bakpoeder
½ el baking soda
½ el kaneel
½ tl zout
180 gr boter
100 gr suiker
180 gr lichtbruine basterdsuiker
2 eieren
½ el vanille extract
130 gr havermout
130 gr kokosrasp
Zowel pecannoten, chocolade als kokos komen niet uit Colorado, maar toch zijn deze koekjes een signature food uit die staat. Het is logisch dat ze er trost op zijn, want het is een chocolate chip cookie, maar dan nog beter.

Bereiden

1.Verwarm de oven voor op 180 graden. Hak de pecannoten en chocolade fijn. Meng de bloem, bakpoeder, baking soda, kaneel en zout in een kom.
2.Mix in een andere kom de boter kort zodat hij los wordt. Voeg vervolgens de suiker en de basterdsuiker toe. Mix daarna de eieren en de vanille extract ook kort mee. Voeg als alles goed gemengd is het bloemmengsel ook beetje bij beetje toe. Meng de chocolade, havermout, kokos en pecannoten langzaam door het deeg.
3.Draai 18 ballen van het beslag en leg deze met voldoende tussenruimte op een met bakpapier bekleede bakplaat. Bak 18 minuten in de oven tot de randen lichtbruin beginnen te worden. Laat afkoelen.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst