

1 ui | |
1 groene paprika | |
500 gr rundergehakt | |
½ tl zout | |
½ tl knoflookpoeder | |
8 plakken bacon | |
20 gr bruine basterdsuiker | |
1 blik pintobonen | |
1 blik kidneybonen | |
150 ml barbecuesaus | |
2 el mosterd | |
Braadpan |
1. | Snipper de ui en snij de paprika in kleine blokjes. |
2. | Bak in de braadpan het gehakt rul. Roer het zout, knoflookpoeder, ui en de paprika door het gehakt en bak een paar minuten mee. |
3. | Bak in een andere pan de bacon tot het knapperig is en breek het in stukjes. |
4. | Giet het vocht van het gehakt af en doe de bacon, suiker, de uitgelekte bonen, barbecuesaus en de mosterd bij het gehakt in de pan. Roer goed door en doe de deksel op de pan. Laat een uur op laag vuur pruttelen. |
Laat een reactie achter