

200 gr maismeel | |
30 gr bloem | |
2 tl suiker | |
1 tl bakpoeder | |
1 tl baking soda | |
1 tl zout | |
420 ml karnemelk | |
2 grote eieren | |
30 gr gezouten boter | |
gietijzeren pan met een doorsnede van 25cm (of een ovenschaal) |
1. | Zet de pan in de oven en verwarm deze voor op 230 graden. Meng ondertussen het maismeel, bloem, suiker, bakpoeder, baking soda en zout in een grote kom. Meng in een andere kom de karnemelk met de eieren. |
2. | Doe de boter in de warme ovenschaal en laat smelten. Roer het karnemelk mengsel door het maismeel mengsel en roer tot alles goed gemengd is. Giet de gesmolten boter ook bij het mengsel en roer nog even door. |
3. | Giet het mengsel in de pan en zet ongeveer 20 minuten in de oven. Laat even afkoelen voor het serveren en snij in 8 punten. |
Laat een reactie achter