

1 el olie | |
1 ui | |
6 hot dogs | |
6 hot dog broodjes | |
4 el mosterd | |
Voor de saus: | |
350 gr rundergehakt | |
1 ui | |
2 teentjes knoflook | |
170 ml gezeefde tomaten | |
200 ml water | |
2 el lichtbruine basterdsuiker | |
1 el mosterd | |
1 el gebakken uitjes | |
1 tl chili poeder | |
1 tl Worcesteshire saus | |
1 tl zout | |
½ tl komijn | |
snufje peper |
1. | Bak voor de saus in een pan het gehakt rul. Snipper de ui en voeg halverwege toe. Pers de knoflook en bak ook even mee. |
2. | Voeg de overige ingrediënten voor de saus toe aan het gehakt. Roer goed door en laat 15 minuten op laag vuur pruttelen. |
3. | Snipper de andere ui en bak en even kort in de olie. Verwarm de hot dogs in een pan met eigen vocht. |
4. | Snij de broodjes bovenin in, leg in elk broodje een hot dog, schep daarop een flinke schep gehaktsaus en vervolgens een klein beetje mosterd en ui. |
Laat een reactie achter