

500 gr rundergehakt | |
1 ui | |
1 zakje tacokruiden | |
2 blikken chilibonen | |
2 lente uitjes | |
3 tomaten | |
150 gr geraspte cheddar kaas | |
80 gr zwarte olijven plakjes | |
50 gr tortilla chips | |
Staafmixer | |
Ovenschaal van 20x30cm | |
Lekker met rijst |
1. | Verhit de oven voor op 180 graden en vet de ovenschaal in. |
2. | Bak het gehakt rul in een hapjespan. Snipper ondertussen de ui. Bak deze de laatste paar minuten mee. Roer vervolgens de tacokruiden door het vlees. |
3. | Pureer de bonen met de saus uit het blik tot een gladde massa. Roer deze saus door het gehakt. |
4. | Schep het gehakt mengsel in de ovenschaal en bak de ovenschotel een half uur in de oven. |
5. | Snij ondertussen de lente uitjes in ringen en de tomaten in blokjes. |
6. | Haal de schaal uit de oven en verdeel de kaas over het gehaktmengsel. Leg hier de ui, tomaten en olijven bovenop. Verkruimel de tortillachips een beetje en strooi deze er ook overheen. Serveer eventueel met rijst. |
Laat een reactie achter