

1 ui | |
4 hamburgers | |
8 plakken cheddar kaas | |
4 witte pistolets | |
2 tomaten | |
100 gr gesneden ijsbergsla | |
Olie om in te bakken | |
Peper en zout |
1. | Snipper de ui en bak deze in de boter in een hapjespan tot ze glazig beginnen te worden. Haal de ui uit de pan en leg apart. |
2. | Breng de hamburgers op smaak met peper en zout en bak ze in dezelfde pan een paar minuten aan iedere kant. Druk vervolgens met een spatel de hamburgers uit elkaar in kleine stukjes. Bak deze nog een paar minuten. |
3. | Roer de gebakken ui door het vlees en leg vervolgens de plakken kaas er bovenop. Dek de pan af en wacht tot het begint te smelten. |
4. | Snij ondertussen de broodjes aan de zijkant open en snij de tomaten in plakken. |
5. | Schep een kwart van het gehakt voorzichtig uit de pan zodat de kaas aan elkaar blijft en leg dit op een broodje. Herhaal dit met de rest van het vlees. Verdeel de tomaat |
Laat een reactie achter