

1 grote ui | |
300 gr rundergehakt | |
1½ el chilipoeder | |
1 el suiker | |
1 el komijn | |
1 tl knoflookpoeder | |
½ tl cayenne peper | |
1 tl zout | |
1½ el tomatenpuree | |
2 el bloem | |
350 ml kippenbouillon | |
4 gerookte knakworsten | |
4 hotdog broodjes | |
Mosterd | |
Olie om in te bakken | |
Lekker met naturel ribbel chips | |
Grillpan |
1. | Snipper de ui. Leg ongeveer een kwart hiervan weg en fruit de rest in wat olie tot deze glazig is. Doe het gehakt en de chilipoeder bij de ui in de pan en bak het rul. |
2. | Doe daarna suiker, alle kruiden, tomatenpuree, bloem en bouillon in de pan en roer goed door. Breng de chili op aan de kook en laat het daarna op laag vuur 15 min pruttelen. |
3. | Verwarm ondertussen de knakworsten in de grillpan en snij de broodjes aan de bovenkant openen. |
4. | Leg in ieder broodje een open knakworst en schep daar een flinke lepel chili op. Strooi wat uitjes over de broodjes en doe er mosterd naar smaak op. Serveer eventueel met ribbel chips. |
Laat een reactie achter