Ingredienten

6 hot dog broodjes
1 el maanzaad
1 el vloeibare boter
6 rundvlees hot dogs
1 tomaat
1 kleine ui
12 groene pepers uit een pot
6 partysticks
Relish
Mosterd
Selderij zout
In Chicago houden ze van goed gevulde hot dogs, met augurk, peper, tomaat en ui. Vraag in Chicago nooit om ketchup op je hot dog, dat is daar echt not done, de enige saus die ze er daar op doen is mosterd.

Bereiden

1.Verwarm de oven voor op 180 graden. Smeer de bovenkant van hot dog broodjes in met de vloeibare boter en bestrooi ze met het maanzaad. Bak ze ongeveer 5 minuten in de oven.
2.Breng ondertussen een pan met water aan de kook, voeg de hot dogs toe en laat 10 minuten op zeer laag vuur staan.
3.Snij de tomaten in parten en snipper de ui.
4.Snij de broodjes aan de bovenkant open die er wat relish op en leg in ieder broodje een hot dog. Leg bij de hot dogs een partystick, twee parten tomaat, twee pepers en wat gesnipperde ui. Doe hier de mosterd overheen en bestrooi vervolgens met wat selderij zout.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet geplaatst